Строителни Материали

Всички строителни материали от които се нуждаете.

 

Врати

Огромно разнообразие от входни и интериорни врати.

MIX-BUD MAX PDF Печат Е-поща

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ Пигментният концентрат MIX-BUD MAX е предназначен за багрене на строителни разтвори, бетонени отливки, мазилки (с изключение на минералните), както и за багрене на водоразтворимите бои, особено фасадните. Формулата на пигмента MIX-BUD MAX се състои от подбрани неорганически и органически пигменти с максимална устойчивост на светлина, външни условия, алкална среда, вар и цимент. Използваните помощни средства гарантират превъзходното размесване на пигмента MIX-BUD MAX в строителните разтвори давайки в резултат траен и равномерен оттенък. Благодарение на високата си устойчивост на външни условия пигментът MIX-BUD MAX се препоръчва за багрене на водоразтворими фасадни бои.
КОЛОРИСТИКА Пигментът MIX-BUD MAX е произвеждан в 20 цвята: лимоненожълт, жълт, яркожълт, пясъчножълт, прасковен, оранжев, карамелен, червен, малиненочервен*, морав*, бледозелен, маслинен, ментов, зелен*, син*, охра, кафяв, шоколадов, тъмнокафяв, черен.
НАЧИН НА УПОТРЕБА Пигментът MIX-BUD MAX благодарение на своя съсътав без проблеми се свързва със строителния разтвор чрез ръчно или механично смесване (бетонобъркачка или бъркачка). Багренето на боята е също така лесно, след добавянето на пигмента е достатъчно да се разбърка добре ръчно или механично. По време на бъркането следва да се избягва пененето на боята, което влошава апликационните й качества. Препоръчваната максимална добавка към боите, бетоновите отливки и мазилките е 5% .
ХИМИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА Пигментът MIX-BUD MAX представлява водна суспензия на пигмента с добавака на диспергиращо-навлажняващи средства и регулатори на вискозитета. Характеризира се с оптимално ниво на раздробяване на частиците на пигмента. Пигментът MIX-BUD MAX не съсдържа тежки метали, летливи разтворители, етиленгликол.
ВНИМАНИЕ - устойчивост на светлина - 8 в осемстепенната скала на Ксенотест - устойчивост на външни условия – 5 в петстепенната скала, през период от 12 месеца, при централноевропейски условия - устойчивост на алкална среда – 4-5 в петстепенната скала.
ОПАКОВКА Бутилка с обем 500 мл. Една опаковка съдържа 12 бр.
СКЛАДИРАНЕ Абсолютното замразяване на продукта не би трябвало да предизвика влошаване на неговите качества. Разслояването на продукта не влияе отрицателно върху неговата годност. След старателното му размесване пигментът е годно за употреба изделие.
СРОК НА ГОДНОСТ 36 месеца от датата на производството посочена върху опаковаката.
АТЕСТИ Изделието притежава атест на Полския Институт по Хигиена.
СЕРТИФИКАТИ СЕ 07 номер 1023-CPD-0047F Фирмата притежава сертификат ISO 9001:2000
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
- Строителни разтвори, бетонови отливки: В резултат на въздействието на атмосферните условия могат да се появят неизбежни налепи. От опит е известно, че те обикновено изчезват в продължение на около 2 години. Появяват се винаги върху повърхност, от която се изпарява вода. Количеството на налепите мое да се увеличи в случа, че: бетонът не е достигнал още достатъчна зрялост, циментовият разтвор е прекомерно шуплест, подквасата в бетоновия разтвор е неправилно вибрирана или има вътрешни пропуквания, използвани са добавки забавящи втвърдяването на цимента.
- Оттенъците посочени в мострата служат единствено за ориентация. Получените цветове зависят от вида и качеството на багрената боя, могат също така да се различават в зависимост от боядисваната основа.
- * Цветовете обозначени със звезда не се препоръчват за силикатни бои и мазилки.


За повече информациа и цени се обръщайте към търговските ни отдели в София на тел.: 02/ 925 95 60, 925 95 61 и Бургас тел: 056/ 86 14 96, 82 15 36

 
НОВ АДРЕС!

София, "Военна рампа", бул. "Илиянци" 12A


За контакти

Представителни магазини:

Адрес: София 1220, "Военна рампа",
бул.”Илиенци” № 42 /стар12А/ ет.4, офис 406, 410
Телефон: 0888 69 69 75;
0887 59 81 24; 0889 439 816
Имейл: office@bulaketrade.com